Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, etsitään huonetta kimppakämpästä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Roosa, 29. Kesäkuuta 2016. :

Heips!
24-vuotias nainen etsii huonetta kimppakämpästä etelä-Helsingistä. Tarvitsen asunnon 1.8. lähtien pitkäaikaiseen käyttöön. Valmistuin juuri luokanopettajaksi ja liikunnanopettajaksi Jyväskylän yliopistosta, joten töiden perässä on muutto edessä.
Toivon, että kämppä on siisti ja huone on vähän koirankoppia suurempi. Kämppiksinä voi olla miehiä tai naisia. Lisäksi olisi kiva, jos asunnossa on yhteinen olohuone hengailuun, mutta se ei ole välttämätön. Plussaa kuitenkin siitä, jos astianpesukone löytyy. Tärkeintä kuitenkin on, että kämppä sijaitsee kantakaupungissa.
Olen asunut jo useamman vuoden kimppakämpässä, joten soluasumisen kirjoittamattomat säännöt ovat tuttuja; annan muille oman rauhan, tiskaan tiskini enkä jätä hikisukkia lojumaan. Tykkään viettää aikaa kämppisten kanssa ja jutella aamupalalla päivän polttavista puheenaiheista. Tarvitsen kuitenkin myös paljon omaa aikaa, joten haluan välillä vetäytyä omiin oloihini.
Unelmakämppiksen irtaimistoa en omista; taulutelkkaria, kotiteatteria tai mokkamasteria. Sen sijaan tarjoan oman rempseän itseni. Harrastan jalkapalloa ja liikuntaa monipuolisesti aina fiiliksen mukaan. En tupakoi tai omista lemmikkejä, joten toivon ettei kämpässäkään ole karvakorvia. Paheeni on, että lainaan välillä kämppiksiltä maitoa kahviin, jos oma on loppunut.
Jos hakemus vaikutti siltä, että nyt on tähdet kohdillaan, soita tai lähetä viestiä!

Roosa

karvinenroosailona@gmail.com
040 7475435


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.