Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, hyvä kaksio hyvälle ja rauhalliselle äiti-tytär-perheelle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mervi Aho, 05. Heinäkuuta 2016. :

Tyttäreni pääsi tänä keväänä Tampereen Yhteiskoulun lukioon ja muutto hieman lähemmäs tätä opin tyyssijaa on västämättä edessä jo tämän kesän aikana. Asunnon tulisi ehdottomasti olla kaksio, jossa kulku makuuhuoneeseen ei mielellään olisi olohuoneen lävitse. Ihanteellinen vuokra jäisi alle 800 euron kaikki kustannukset mukaan luettuina. Autopaikkamahdollisuus olisi äärimmäisen suotava tai asunnon lähellä tulisi olla ainakin jonkinlainen pysäköintipaikka. Asunto itse saisi sijaita alle kahden kilometrin päässä itse koulusta ja melko lähellä keskustaa. Kattavat lähipalvelut lasketaan luonnollisesti merkittäväksi eduksi, mutta olemme tyytyväisiä, jos perustavarat löytyvät helposti alle kilometrin päästä. Entisinä pikkukylän asukkaina olemme kyllä tottuneet hieman suppeampaankin valikoimaan.
Asukkaina olemme aina olleet hiljaisia ja luotettavia eikä yksikään vuokra ole jäänyt koskaan maksamatta. Tyttäreni on luonteeltaan todella rauhallinen ja vastuuntuntoinen, joten meluisia kotibileitä tuskin on luvassa. Emme polta tai omista lemmikkejä, joten asuntonne tulevaisuus olisi niiltä osin turvattu.
Jos haluat auttaa meitä ottamaan tämän suuren askeeen elämässämme, yhtettä voi ottaa sähköpostin kautta osoitteesta merruaho@suomi24.fi ja arkisin kello 16 jälkeen numerosta 0407188443. Kuulemisiin! :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.