Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU, opiskelijatytölle asunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna Ukkonen , 06. Heinäkuuta 2016. :

Olen reipas ja rauhallinen vaatetusmuotoilun opiskelija, joka olisi tulossa Turkuun suorittamaan työharjoittelua. Asunnon koolla ei ole niin väliä, eli yksiöt ja solut kelpaavat. :)
Jos joku on siis lähdössä esim. opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun toiselle paikkakunnalle, olisin varsin kiinnostunut.

Ikää on 22 vuotta, en tupakoi eikä minulla ole lemmikkejä. Luottotiedot ovat kunnossa, enkä hirveästi juhli, joten seinänaapurinakin olisin rauhallinen.
Soluista kuitenkin sen verran, että olen allerginen kissoille, joten kissatalouteen en valitettavasti voi tulla.

Asunnolle olisi tarvetta ainakin joulukuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin, ja alueina saisi olla portsa, martti ja keskusta. Muutkin paikat kelpaavat, kunhan kulkuyhteydet ovat hyvät.

Toivon yhteydenottoa s-postitse, sillä juuri tällä hetkellä olen ulkomailla opiskelijavaihdossa, mutta netti toimii. Whatsapp, skype ja fbssäkin on mahdollista jutella lisää.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.