Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI/ESPOO Etsin huonetta kimppakämpästä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Antti Ukkonen, 08. Heinäkuuta 2016. :

Moikka! Olen 25-vuotias mies, joka on kotoisin Mikkelistä. Viimeiset 4. vuotta on mennyt opiskelujen merkeissä Joensuussa, jonka sivussa olen myös asunut 3 kuukauden verran Helsingissä ja 5 kuukauden verran Salzburgissa. Tarkoituksena on nyt taas muuttaa Helsinkiin, josta minulle tärppäsi oman alani töitä vuodeksi. Tulen tekemään luovan alan töitä opiskelijayhdistyksessä, jonka lisäksi pyrin saamaan opinnäytetyötä vailla olevan medianomin tutkintoni loppuun.

Itse olen rauhallinen ja ystävällinen persoona, joka arvostaa paljon omaa kotia. Olen melko tottunut kimppa-asuja ja siitä on tähän mennessä vain hyviä kokemuksia. Osaan olla sosiaalinen, mutta tarvitsen myös sen vastapainoksi omaa tilaa. Pyrin ottamaan muut huomioon ja auttamaan, jos on tarvetta.

Pidän mm. elokuvista, musiikista, matkustamisesta, seikkailuista, eläimistä, hyvästä ruuasta, peleistä, penkkiurheilusta, valokuvaamisesta ja monesta muusta.

Toivoisin kivoja ja melko samanhenkisiä kämppäkavereita ja että kämppä olisi hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustaan ja Espoon Otaniemeen, jossa työasiani sijaitsevat.

Jos luulet, että meillä asiat synkkaisi, niin otahan rohkeasti yhteyttä! :)

Kesäisin terkuin,
Antti Ukkonen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.