Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Etsitään yksiötä tai kaksiota 1.9 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jasmiina Myllyla, 25. Heinäkuuta 2016. :

Hei!

Olen 26v opiskelija Helsingissä ja etsin yksiötä tai kaksiota samalta suunnalta, myös Espoo voidaan ottaa huomioon, 1.9 tai 1.10 alkaen. Riippuen asunnon koosta, min. 29, hinta max. 1000¤. Mukanani ei muuta lemmikkejä, mutta poikaystäväni Ranskan puolelta hyppäisi samaan asuntoon syyskuun lopussa. Miekkonen työllistetty ja toivottavasti itsekin, kunhan Suomeen pääsen takaisin, 7.8.

Kummatkaan eivät savua, luottotiedot ovat kunnossa ja muutenkin arvostamme rauhaa ja siisteyttä. Sauna, parveke ja pesukone aina plussaa! Asunnossa olisi mukava asua näin pidemmän aikaa. Alueina kiinnostavat eniten Helsingin kantakaupunki, lännestä Haaga, Munkkiniemi, Lauttasaari, Tapiola, Leppävaara, Pasila, Huopalahti, Kivihaka yms. Mutta aina voidaan joustaa!

Jos löytyy sopivaa asuntoa, niin tarjoa rohkeasti! Viestiä vaan, ennen 7.8 en pääse asuntoa katsomaan, mutta kuvatkin sopii. Lisätietoja annan tarvittaessa.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.