Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Etsitään yksiötä/kaksiota


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Aleksi Holopainen, 27. Heinäkuuta 2016. :

Hei!

Ensi syksynä kauppatieteiden opiskelun aloittava vähän päälle parikymppinen mies etsii asuntoa. Asuntoa haen myös ystäväni kanssa, joten kaksiotarjouksetkin otetaan vastaan. Voimme muuttaa sisään aikaisintaan elokuun loppupuolella.

Haetun asunnon tuntomerkeiksi voisi antaa niinkin yllättävät seikat kuin lähellä keskustaa (sitä kuitenkaan saavuttamatta (saa se oikeasti sen saavuttaa)) ja edullinen. Edellä mainituthan nyt ovat niin paljon pyydetty tässä asuntotilanteessa, että niissä joustetaan.

Vuokralaisina tulisimme olemaan luonnollisesti luotettavia ja rehellisiä. Molemmilla on muita tuloja valtion tukien lisäksi, emme tuo mukanamme lemmikkejä ja kumpikaan meistä ei polta. Ystäväni opiskeluohjelmana toimii musiikkikasvatus ja tässä kohtaa mainittava, että hän on erittäin taitava pianisti, joka on esiintynyt mm. Ruotsin kuninkaalle. Not even kidding. Mukava vuokranantaja saa varmasti hänet halvalla soittamaan pitoihin tai muuten vaan piristämään soitolla iltaa. Soitan itsekkin instrumenttia, mutta en siitä ammattia tee joten jätetään se nyt ainakin aluksi sikseen.

Eli jos tunnet olevasi ihminen asunnon kanssa, joka voi minua tai meitä auttaa, otahan yhteyttä! Sähköpostiviestillä saat puhelinnumeroni ja jutellaan soitettuasi sitten lisää vaikka ihan muutenkin vaan.

Nähtävästi hiukan kevytmielisi terveisin
Aleksi Holopainen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.