Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU: Hakusessa yksiö/kaksio/huone kimppakämpästä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maarit R., 27. Heinäkuuta 2016. :

Lääketeknikon opintoja aloitteleva nuori nainen etsii Turun seudulta ehdottomasti siistiä yksiötä tai kaksiota vuokralle. Myös jaettu asunto naispuolisen kämppiksen kanssa käy.

Minusta saa luotettavan ja rehellisen vuokralaisen/kämppiksen eli tavaroista ja asunnosta ei tarvitse olla huolissaan, kun on poissa. Vaikka olenkin melko sosiaalinen, silti tykkään viettää aikaa välillä omassa rauhassani ja kunnioitan myös toisen yksityisyyttä. Vuokran ym. maksan aina ajallani, luottotiedot ovat siis kunnossa. Huumorintajua ja joustavuutta löytyy, joten turhaan hiusten halkomiseen ei tarvitse ruveta. Asioista suoraan kohteliaasti puhumalla saa selvitettyä mielestäni monta ongelmaa ja murhetta. Baari-illat tai ylipäänsä alkoholinkäyttö on vuodessa yhden käden sormilla laskettavissa, joten häiriöksi minusta ei ole. Lemmikkejä en omista. Näitä kaikkia toki odotan puolin ja toisin mahdolliselta kämppikseltä :)

Jos tärppäsi, niin laita kattavat tiedot sekä hyvät kuvat vuokra-asunnostasi. Kämppikseltä myös pienimuotoinen esittely itsestään.

Yhteydenotot: maarit.riikonen@windowslive.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.