Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TRE kämppis/huone keskustasta viim. 1.9.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 08. Elokuuta 2016. :

Lyhyestä virsi kaunis.
Aikeina oli muutella Helsinkiin nyt elokuun aikana ja tässä vastoinkäymisten tuoksinnassa totesin, että ei ole vielä sen aika. Ehdein tosin jo irtisanoa tämän kämpän ja tarvitsisinkin huoneen/solun kimppakämpästä keskustan alueelta viimeistään 1.9. Jos jollain on vinkata edullista max 400-450e ja 1kk vakuudella varustettua, sekä minimissään 15m huonetta ydinkeskustan alueelta, niin olisin tosi kiitollinen :)
Olen superrennoksi kehuttu ihminen, joka kuitenkin osaa hoitaa sotkunsa ja laskunsa ajallaan. Harrastan pianon soittoa ( sähköinen sellainen joten naapurit no worries ;) ) piirtämistä, konsoli/PCpelejä, sekä huonekasvien hamstraamista. Musta saa aina seuraa kaljalle tai kahvikupposen ääreen, ja jopa tanssilattiallekin. Myös oma rauha on taattu, sillä tarvitsen myös aika ajoin sellaista itsekin. Tämän taideopiskelijahippelyn vastapainoksi pyrin kahvakuulailemaan ja lenkkeilemään motivaationi mukaan. Myös vanha harrastukseni potkunyrkkeily olisi tarkoitus aloittaa uudestaan jossain vaiheessa :) Lemmikkejä ei vielä ole siunaantunut, mutta sellainen saa toki uudellä kämppikselläni/-silläni olla. ( olen erityisen lahjakas kissojen kanssa, joten rapsutuksia riittänee ;D )
Opiskelen päätoimisesti peligraafikoksi Helsingin Ael:ssä ja opinnot ovat pääosin etänä suoritettavia, mikä mahdollistaa asumiseni täällä. Tämän lisäksi olen töissä kahdessa eri siivousfirmassa, joille teen tarpeen vaatiessa keikkahommia.

Toiveissa olisi löytää pitempiaikainen asunto ainakin valmistumiseeni asti ensi vuoden maaliskuuhun. Ihanteellisinta olisi, jos ei tarvitsisi heti ensi keväänä stressata uudesta muuttouhasta vaan saisin rauhassa katsella ja tunnustella maailman menoa :) Luottotietoni ovat kunnossa. Polttelen pari kertaa kk sikarin tai kaksi, mutta itse parveketupakoitsijasta aikoinani kärsineenä tajuan tehdä sen vain sauhuttelulle pyhitetyssä paikassa tai viihteellä ollessani.

Oletko sinä mun tuleva kämppis tai onko sulla juuri passeli huone vapaana? Heitäpä sitten ihmeessä viestillä, niin treffataan vaikkapa kahvikupposen äärellä ja katsotaan siitä eteenpäin :)

Jenni


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.