Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

PK-SEUTU, etsin edullista väliaikaismajoitusta 0-4 krt per vko / kalustettua huonetta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Erkka, 10. Elokuuta 2016. :

Teen keikkatyötä Vantaalla ja etsin väliaikaismajoitusta pääkaupunkiseudulta, jossa voisin yöpyä tarpeen mukaan arkipäivisin 0-4 krt viikossa, koska oma koti on toisaalla eikä huvittaisi joka päivä ajella pitkää työmatkaa. Etsin siis esim. alivuokralaissuhdetta / kalustettua huonetta, pääasia on että ratkaisu olisi halpa ja maksu tapahtuisi yövyttyjen öiden mukaan. En vaadi majoitukselta mitään kummempia, mutta mahdollisuus pysäköidä auto johonkin asunnon lähelle olisi plussaa. Itse en mielellään toisi mitään erityisiä kalusteita mukanani, korkeintaan makuualustan ja makuupussin, lakanat jne, koska etsin mahdollisimman vaivatonta yöpymisvaihtoehtoa.

Itse olen 27-vuotias maisterivaiheessa oleva miespuolinen yliopisto-opiskelija. Olen rauhallinen, siisti ja vastuuntuntoinen, en tupakoi enkä omista eläimiä. Luottotiedot ovat kunnossa ja vuokranmaksu on varma.

Majoitustarpeeni ja työsuhteeni on toistaiseksi voimassa oleva, mutta ehdota ihmeessä myös lyhempikestoista järjestelyä.

Lähetä sähköpostia klikkaamalla ylhäällä näkyvää sinisellä korostettua nimeäni ja kerro hiukan tarjoamastasi vaihtoehdosta, niin vaihdetaan yhteystietoja ja keskustellaan lisää.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.