Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Etsitään kolmiota Tampereelta tai Tampereen välittömästä läheisyydestä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jani, Juha Mika, 30. Elokuuta 2016. :

Kolme aikuista veljestä etsii asuntoa Tampereelta tai lähistöltä. Asunnon koko tulisi olla vähintään kolmio, jotta kaikille vuokralaisille olisi riittävästi tilaa. Ensisijaisena toiveena katutason asunnot, esim. rivitaloasunnot, omakotitaloratkaisut tai luhtitalon alimman kerroksen asunnot. Toivoisimme, että asunnolla olisi pieni oma piha käytettävissä - myös autotallipaikka olisi meillä toiveena.
Mukanamme muuttaisi lemmikkikoira, joka ei ole tehnyt pentuaikanakaan koskaan mitään jälkiä asuntoon.

Luottotiedoissa on vanhastaan jäljellä tahraa, mutta vuokrat olemme aina hoitaneet tunnollisesti ajallaan ja merkinnät ovat vanhoja. Toivoisimme, että voisimme kuitenkin esim. takuuvuokrasta sopimalla saada meille mieluisen asunnon. Meillä on pysyvät tulot, joten asunnon kulujen hoitaminen onnistuu ja on meille myös ennestään tuttua. Edellisestä okt-vuokra-asunnostamme joudumme luopumaan, sillä omistajat ovat aikeissa myydä meillä vuokralla olleen talon. Olemme asuneet omakotitaloissa ennenkin, joten talon ja pihan hoitaminen sekä pienet huoltotyöt onnistuvat hyvin ja koulutusta ja ammattitaitoa rakennusalaltakin löytyy, mikäli asunnossa tarvitaan remontointia tms. töitä tehtäväksi.


Soittelethan, mikäli sinulla olisi tarjota meille sopivaa asuntoa!

Jani - 0400137581


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.