Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE+lähi alueet. Halutaan vuokrata :Omakotitalo / Paritalo / rivitalo yms.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt jallibam@gamil.com, 31. Elokuuta 2016. :

Kolme veljestä 30-40v Muuttanut Etelä-Karjalasta Tampereelle noin kolme vuotta sitten. Nyt olisimme asuntoa vailla, koska edellinen vuokra-asuntomme menee myyntiin. Ensi sijaisesti omakoti-, rivitalo- tai muu vastaava ratkaisu haussa. Asumme tällä hetkellä omakotitalossa, missä on oma piha koiralle ja autotalli. Nämä olisi hyvä olla myös tulevassa asunnossa, mutta eivät ole aivan pakolliset jos on muuten tilava ja pitkäaikainen asunto saatavilla. Luottotiedoissa osalla vanhaa merkintää, mutta olemme työssäkäyviä ja yksi eläkkeellä, eli pysyvät tulot löytyy jokaiselta, eikä ole ollut vuokranmaksuongelmia koskaan. Saa kysellä vanhalta vuokranantajalta suosituksia.
Remontti-, korjaus- ja kunnostustöistä meiltä löytyy ammattitaitoa ja kokemusta, eli jos sisällä tai pihassa on pienen remontin tarvetta, sekin tarvittaessa onnistuu.

Yhteydenottoja odotellen:

Mika, Juha ja Jani Siitonen

puh : 0400 137 581


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.