Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere - Pikainen yksiöntarve (1.10.2016) luotettavalle opiskelijalle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tuomas M., 09. Syyskuuta 2016. :

Hei ja hyvää päivää!
Etsin asuntoa Tampereelta, huokealla vuokralla (300-400e/kk) 01.10.2016 eteenpäin. Neliömäärä on minulle toissijainen, sillä en omista kovin paljoa tavaraa. Kulkuyhteydet saisivat olla hyvät - kuljen Tampereelta Hämeenkyröön opiskelemaan, maatalousyksikkö Osaralle.

Olen menettänyt luottotietoni kahdeksantoistavuotiaana teini-iän hölmöyksissäni ottamaani pikavippiin. Sen jälkeen olen kunnostautunut. Olen koulutettu naurujoogaohjaaja ja luontoleirinohjaaja, harrastan kitaransoittoa, lauleskelua ja lukemista.

Pikainen asunnontarve minulla on siksi, koska asun tällä hetkellä ex-kihlattuni kanssa. Minun on siis lähdettävä, sillä rehellisesti sanottuna pääni ei kestä tänne jäämistä.

Jos sinulla siis on ylimääräinen yksiö, josta tahdot pyytää opiskelijan budjetille sopivan vuokran, ja sinussa heräsi tahto auttaa ihmistä hädässä, ota yhteyttä!

Puh: 0407247749 (viesteillä saa parhaiten kiinni)
email: qwali@live.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.