Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Kaksio tai kolmio pitkäaikaiseksi kodiksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anni Niemelä, 18. Syyskuuta 2016. :

Etsimme isoa kaksiota (min. 50 neliötä) tai kolmiota yhteiseksi kodiksi erillisin vuokrasopimuksin. Pohjaratkaisun tulisi sopia hyvin kimppa-asunnoksi, asunnosta saisi siis löytyä kaksi makuuhuoneeksi soveltuvaa ovellista huonetta. Muuttamaan haluaisimme päästä mahdollisimman pian, mielellään jo lokakuun alusta. Myös myöhemmin vapautuvat huomioidaan. Vuokran suuruus saisi olla enintään n. 1000 euroa, mutta jouston varaa on hieman.

Olemme molemmat n. 30-vuotiaita, rauhallisia ja asuinympäristöään kunnioittavia vuokralaisia, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Emme tupakoi eikä meillä ole lemmikkejä. Toinen meistä on graduvaiheessa oleva opiskelija, joka on aiemmalta ammatiltaan kokki, ja työskennellyt ravintola-alalla myös opintojen ohessa. Toinen puolestaan puutarhuri ja toivoisimmekin löytävämme asunnon jossa olisi omaa pihaa tai tilavahko parveke, joka mahdollistaisi pienimuotoisen puutarhan ja kasvimaan pidon.

Sijainti saisi olla hyvien kulkuyhteyksien -mielellään yhden kulkuvälineen- päässä Helsingin keskustasta ja luonnonläheinen, esim. Länsi-Herttoniemi, Pohjois-Haaga, Oulunkylä jne.
Etsimme pitkäaikaista kotia, joten vain lyhyeksi määräajaksi vuokrattavat asunnot tai huoneet eivät meitä kiinnosta.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.