Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE nuorelle naiselle ja koiralle asunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Annakaisa, 20. Syyskuuta 2016. :

Moikka!

Olisin vailla uutta kotia nykyisen vuokranantanjan otettua asunto omaan käyttöönsä. Eli pystyisin muuttamaan heti parin kuukauden sisällä.

Opiskelen tällä hetkellä ja toivoisin kämpän sijaitsevan 1-5 kilometrin säteellä koulusta (Koikkarista) ja keskustasta, mieluiten hyvien bussi- ja pyöräyhteyksien päästä. Hyvät lenkkeilymaastot on plussaa. Neliömäärältä vähintään 30m2, yksiö tai kaksio

Minulta löytyy koira, joka ei hauku, remua eikä hajoita paikkoja. Mutta koiran iän takia talosta tulisi löytyä hissi tai oltava katutasossa.
Olen päihteetön ja luotettava vuokralainen, maksan vuokran ajallaan. Minulta löytyy voimassa oleva kotivakuutus, minkä vaihdan uuteen asuntoon. Myös luottotiedot on kunnossa. Voin tarvittaessa antaa nykyisen vuokranantajan yhteystiedot suosituksia varten.

Minut tavoittaa:
040 7721356, annakaisa.torvinen@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.