Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Pitkäaikainen asunto haussa 1.11 tai myöhemmin, max 650¤


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matti, 22. Syyskuuta 2016. :

Olen opiskelija Viikistä, ja olen harkinnut jonkin aikaa asunnon vaihtoa lähemmäs keskustaa, ja voisin muuttaa 15.10.-1.11. ajalla tai myöhemmin. Tarkoitus olisi seuraavassa asunnossa asua ainakin opiskelujen loppuun, eli n. 4-5 vuotta, joten minusta saa pitkäaikaisen ja varman vuokralaisen.

Parhaat sijainnit itselleni olisivat Alppila, Vallila, Hermanni, Kallio ja muut lähialueet, mutta asunnon kunnosta ja vuokrasta riippuen olen avoin muillekin vaihtoehdoille. Karkeana jakona voisin sanoa että raitiovaunulinjojen sisällä tulisi pysyä.

Mikäli asunto kaipaa pientä pintaremonttia, kuten maalausta tai kaappien vaihtoa, nämä onnistuvat helposti. Jos asunnossa on korkea huonekorkeus, olisin erittäin kiinnostunut rakentamaan kiinteän parven.

Olen asunut omillani pian viitisen vuotta ilman että naapureilta on tullut sanomista elämisestäni, ja vuokratkin olen aina maksanut ajallani. Luottotiedot tietty puhtoiset, enkä omaa lemmikkejä saati tupakoi. Olen myös opiskelijaksi kohtuu vakavarainen, sillä työskentelen lähes aina lomillani ja omaan jonkin verran säästöjä.

Maksimivuokra ei ole aivan ehdoton, joten kannattaa tarjota asuntoa, monet seikat vaikuttavat itselläni paljonko olen valmis asuntoon sijoittamaan.

Ei kimppakämppiä.

Ensisijaisesti yhteydenotot mattilaajasalo@gmail.com, jonka jälkeen voidaan vaihtaa puhelinnumeroita jos asunto vaikuttaa lupaavalta


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.