Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Vuokrataan valoisa ja viihtyisä yksiö Kumpulassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sami Junnonen, 04. Tammikuuta 2018. :

Vuokrataan valoisa ja viihtyisä yksiö (1h+k+kph, 35m2) Tampereen idyllisessä Kumpulassa.

Yhtiössä on tehty täydellinen LVIS-saneeraus muutama vuosi sitten. Asunto on siisti ja vapaa 1.1.2018 alkaen. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.

Vuokran suuruus on 530 euroa sekä vesimaksu 16 euroa/ kk.
Vedenkulutus on taloyhtiössä mittariperusteinen, joten vuokralainen maksaa mahdollisen ylimenevän kulutuksen tasauslaskulla kerran vuodessa.

Aluksi vuoden mittainen määräaikainen sopimus, sen jälkeen mahdollisuus pitkäaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan vuokrasuhteeseen.

Lemmikkieläimet on sallittu, tupakointi ei. Vuokralaisella on oltava oma sähkösopimus sekä voimassa oleva laaja kotivakuutus.

Taloyhtiön muihin tiloihin kuuluvat LVIS-saneerauksen yhteydessä uusittu sauna, pesutupa sekä asuntokohtaiset kellarivarastot. Autopaikkaa voi tarvittaessa tiedustella taloyhtiöltä, myös rauhallisella kadulla on tilaa pysäköidä.

Asunto on rauhallisella 1950-luvun omakotitaloalueella sijaitsevan, ainoan pienkierrostalon ylimmän kerroksen kulmahuoneisto. Ikkunoiden ilmansuuntina ovat etelä ja itä.

Loistavat ulkoilumaastot. Hyvät liikenneyhteydet, bussien 28 ja 90 pysäkki on 300 metrin etäisyydellä. Kaksi lähikauppaa, lähin suurempi palvelukeskittymä on Linnainmaan Koilliskeskus.

Vuokravakuus: 2 kk.

NÄYTTÖ SOPIMUKSEN MUKAAN, OTA YHTEYTTÄ!
Vastaan mielelläni tiedusteluihin.

Tule hyväksi vuokralaiseksi kodikkaaseen asuntoon!

Ystävällisin terveisin,
Sami Junnonen
huilutaiteilija, mus. maisteri
040-51 01 927
sjjunnonen@hotmail.com
www.samijunnonen.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.