Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere - Keskusta - Huone yhteisasunnosta 390¤ - vapaa 1.2.2018


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mikko, 13. Tammikuuta 2018. :

Moi,
neljän hengen yhteisasunnostamme vapautuu huone 1.2.2018 osoitteesta
Tuomiokirkonkatu 25 B 35, Tampere 33100.

Etsimme vuokralaiseksi muut asukkaat huomioon ottavaa asukasta, joka myös hoitaa osuutensa vuokrasta ja asunnon siisteydstä. Asuntoon jää 2 miestä ja 1 nainen, olemme opiskelijoita ja osa-aikainen yrittäjä.

Asunnossa on keittiö, tilava olohuone johon mahtuu myös omia tavaroita, wc ja erillinen kylpyhuone johon voi tuoda oman pyykinpesukoneen (lähtevän asukkaan pesukone lähtee todennäköisesti pois).

Taloyhtiön kellarissa on myös pyykinpesuhuone jonka voi varata ja maksaa soittamalla, pyöräkellari ja askarteluhuone. Talon ullakolta löytyy myös huoneiston oma varastotila. Taloyhtiön sisäpihalta löytyy tilaa pyörille.

Asunnolta on lyhyt kävelymatka juna- ja bussiasemalle, myös julkiset liikenneyhteydet muille Tampereen alueille ovat hyvät, yliopistolle ja palveluiden pariin (mm. Hervanta, Kaleva, Pispala, Härmälä jne).

Vapautuvasta huoneesta on pääsy parvekkeelle.

Asunnon pinta-ala on 114m2, josta vuokralaisen osuus on 28,5m2.

Vuokra on 370¤+20¤ vesimaksu. Takuuvuokra 2kk 740¤. Vuokrasopimus on kullekin asukkaalle erillinen. Kotivakuutus on oltava.

Yhteydenotot klo 10-21
Mikko 050 3412477

(jos en vastaa soittoon lähetä tekstiviesti mistä on kyse, niin soitan takaisin)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.