Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI! Kiva Kaksio Kalliosta vapaa helmikuusta, 2h+avok+kph


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Antonio, 14. Tammikuuta 2018. :

https://www.tori.fi/vi/43438734.htm

Ilmoitus Suomeksi (The notice also in English below).

Helsingin Kalliossa osoitteessa Aleksis Kiven Katu 4-8, 6krs, on vapautumassa 39 m² kodikas kaksio ranskalaisella parvekkeella helmikuusta alkaen.

Keittiössä on astianpesukone ja kylpyhuoneessa on pesukone sekä kuivausrumpu. Taloyhtiössä on yleinen sauna maanantai-iltaisin sekä oman saunavuoron voi tilata erikseen.

Sijainti on erinomainen, Sörnäisten kurvi on muutaman minutin kävelymatkan päässä josta lähtee metrot, raitiovaunut ja bussit, ydinkeskustaan Kamppiin pääsee esimerkiksi 5 minuutissa metrolla. Kaupat Lidl, K-kauppa, S-market ja 24h Alepa ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Asunto on hiljainen liikenteeltä.

Vuokra 890 e/kk + vesimaksu 26e/henkilö.

Kysymykset ja näyttö - kerro itsestäsi/itsestänne lisää ja ota yhteyttä Antonioon - jamb111@hotmail.com

In English

In Helsinki's Kallio at Aleksis Kiven Katu 4-8, 6th floor is an available apartment with a french balcony from February onwards.

The apartment has a dishwasher in the kitchen and bathroom has a washing machine and a drying machine.

Excellent location, the Sörnäinen curve is great for accessing any location through metro, tram or bus. Supermarkets Lidl, K-kauppa, S-market and 24h Alepa are all within a 5 min walk.

Location of the apartment is quiet.

Rent 890e/m + water 26e/person.

Questions and showing - tell more about yourself/yourselves and contact Antonio for showing of the apartment at jamb111@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.