Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: kalustettu huone, huhti-kesäkuu, 299 e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elina, 05. Helmikuuta 2018. :

Vuokrattavana tilava, 17 neliön huone opiskelijasolusta Viikistä oman työharjoitteluni ajaksi. Vuokra on 299 euroa, sisältää sähkön, veden, pesutuvan käytön ja netin. Yhden kuukauden takuuvuokra.

Asunto sijaitsee Viikin kampuksen yhteydessä, lähellä kaikki yliopiston palvelut ja Prisma, bussilla pääsee keskustaan, metrolle, Vantaalle tai vaikka Porvooseen. Asunnossa on jaettu vessa ja iso keittiö sekä kaksi opiskelevaa kämppistä. Huone vuokrataan kalustettuna, on sänkyä, pöytää, nojatuolia ja pleikkaria. Vaatekaappiin mahtuu hyvin tavaraa.

Vuokra-aika on 1.4-30.6. Vuokralaisen tulee olla nainen solun ollessa kyse. Sopii hyvin esim. opiskelijalle. Laita sähköpostia katri.marttila@gmail.com.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.