Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE kaksio Tampellasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kaija, 27. Huhtikuuta 2018. :

Hyväkuntoinen kaksio 57,5 m2 (2h+k+s+kh+wc+lasitettu parveke) Tampellan alueella viihtyisässä ympäristössä ja lähellä palveluita. Kerros 5/6, parveke sisäpihalle Tammerkosken suuntaan. Vapautuu 1.6.2018 alkaen.

Vuokra 835 e/kk, vesimaksu 24 e/kk/hlö ja tietoliikennemaksu 4 e/kk. Vuokralainen tekee sähkösopimuksen valitsemansa yhtiön kanssa ja maksaa sähkön. Vuokraamme myös autohallipaikan, mikä on Koskenparkin parkkihallissa. Vuokra paikasta 80 e/kk.

Vuokravakuus on 1 kk asunnon vuokraa, vesimaksua ja tietoliikennemaksua vastaava määrä. Luottotiedot tarkistetaan ja kotivakuutus vaaditaan.

Jos kiinnostuit olethan yhteydessä, jotta voimme sopia näytöstä. Yhteystiedot e-mail: kmp.ahlman@gmail.com, puh: 050-3742 184.



[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.