Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Kesäksi kaunis 33m2 yksiö/kaksio Alppilasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 06. Toukokuuta 2018. :

Hei!

Tarjoan vuokralle kauniin, valoisan ja ison (33m2) yksiön näppärällä pohjaratkaisulla (yhtiöjärj. 1h + k + alkovi) Alppilan Saimaankadulta. Asunto on täysin kalustettu ja käyttöösi jäisivät myös tietenkin esim. keittiötarvikkeet.

Asunnossa on mm. sohva, 120cm leveä sänky, ruokailuryhmä ja vaatekomero. Nätisti sisustettu vaalein sävyin ja muutoinkin asunto on hyväkuntoinen.

Sopii myös pariskunnalle kesäasunnoksi!

Sijainti on upea ja rauhallinen, pieni Saimaankatu on yksisuuntainen. Kadun vastakkaisella puolella ei taloa. Pasilan asemalle kävelee 7 min, Itäkeskuksen ja Kalasataman suuntaan pääsee busseilla, samoin Tapiolaan. Keskustaan menee ratikoilla 15min tai kävellen reilu 25 min. Keskuspuiston lenkkimaastot ja Eläintarhan urheilukenttä aivan nurkan takana.

Olen itse lähdössä töihin toiselle paikkakunnalle kesäkuusta elokuuhun. Täten etsin asunnostani ja irtaimistostani huolta pitävää, siistiä ja tietenkin mukavaa vuokralaista. :)

Mahdollista myös järjestää ns. arkiasunnoksi, jolloin itse voisin käyttää asuntoa joinakin viikonloppuina. Tällainen vaihtoehto huomioitaisi hinnassa.

Vuokra 830¤/kk + vesi 12¤/hlö. 2kk vuokravakuus.

Laitathan sähköpostia ja esittele itsesi: saimaankatu@outlook.com, niin kutsun muutaman katsomaan asuntoa.

Yt, Anne


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.