Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kartanonkoski, Vantaa. Vuokrataan kesäksi huone 81,5m2 viihtyisästä asunnosta.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tomi, 14. Toukokuuta 2018. :

Moikka!

Tarjolla olisi nyt kesäksi huone viihtyisästä ja avarasta 81,5m2 4h+k+s+p-asunnosta upealta Kartanonkoskelta! Huone vapautuu 1.6. ja on vapaana kesä-heinäkuun, elokuu neuvoteltavissa. Osoite on Hagelstamintie 20, Vantaa.

Asunto on valoisa ja siisti, ja siitä löytyy mm. sauna, pesukone, astianpesukone, parkettilattia ja reilunkokoinen telkka. Parveke vehreälle sisäpihalle, jossa lasten leikkipaikka. Asunnossa on 3 vuokrattavaa makuuhuonetta ja mukavat kämppikset!

Miljöö on puistomainen ja talot hauskanvärisiä, pieniä puroja ja kaarisiltoja sorsineen päivineen. Rauhallista seutua ja luonto lähellä. Vieressä on Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo, lähellä lähikauppoja sekä liikkeitä Gigantista Bauhausiin. Loistava kiinalainen ravintola Ju Fu pitää mainita myös.

Kehä-3 ja Tuusulan valtatie lähellä. Lentokentälle ajaa 7 min. Hkin keskustaan ajaa omalla autolla 15-20min. Oven vierestä kulkee Hkin keskustaan bussit 614 ja 615, joilla pääsee n. 30 minuutissa.

Vastinetta asumisesta pyydän 430 e/kk sisältäen vesimaksun (lisäksi netti, sähkö ja kotivakuutus jaetaan asukkaiden kesken). 1kk takuuvuokra.

Jos kiinnostus heräsi ja olet luotettava ja reilu tyyppi, ja luottotietosi ovat kunnossa, soita rohkeasti ja jutellaan lisää. Asukkaat ovat leppoisan rentoja, ja arvostathan sinäkin rauhallisempaa kotielämää.

Lähetän mielelläni kuvia asunnosta spostilla, jos olet kiinnostunut.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Tomi

puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.