Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, valoisa ja tilava kaksio Kissanmaalla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna Haavanlammi, 05. Heinäkuuta 2018. :

Valoisa ja tilava 53m^2 kaksio huippusijainnilla kerroksessa 2/3. Päätyasunto, josta on ikkuinoita kolmeen suuntaan. Ikkunaa etelään ei ole, joten asunto pysyy kesälläkin viileänä.
Vain kivenheitto TAMKille, TAYSille ja Tampereen yliopiston Kaupin kampukselle. Lähikauppa Kissanmaankadun varrella ja Ruotulassa, eivätkä laajemmat palvelut Prismakeskuksessa ole kaukana. Kaupin urheilupuiston liikuntamahdollisuudet, Kalevan Elixia, Tampere-areena ja Hakametsän jäähalli lähellä. Hyvät bussiyhteydet keskustaan. Ratikka tulossa lähelle, mutta työmaa ei häiritse kulkemista tai aiheuta meteliä asunnossa.

Asunto on hyvässä kunnossa. Keittiössä tiskikone, jääkaappi-pakastin, liesi ja liesituuletin. Kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Leveät ikkunalaudat ja suuret ikkunat, rauhallinen taloyhtiö.
Taloyhtiössä on ihana ja suojaisa oma piha. Autopaikka ja saunavuoro saatavilla. Säilytystilaa vintillä.

Aluksi tehdään vuoden määräaikainen vuokrasopimus, joka jatkuu sen jälkeen toistaiseksi.
Luottotiedot tarkistetaan ja kotivakuutus vaaditaan. Takuuvuokra on kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu 2.9.
Vuokranmaksupäivä 28. päivä
Näytöstä sovitaan kiinnostuneiden kanssa. Kerro perustiedot itsestäsi viestillä.

Kuvia ja lisätietoja: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/tampere/kissanmaa/kerrostalo/kaksio/742472


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.