Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI - ISO KALUSTETTU HUONE HAKANIEMI


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Alexandra, 16. Heinäkuuta 2018. :

Etsin väliaikaisata vuokralaista huoneeseeni Hakaniemessä. Huone on tunnelmallisessa vanhassa jugendtalossa Hämeentien alkupäässä Hakaniemen torin kupeessa.

21m2 huone 110m2 soluasunnossa, jossa lisäksi 2 naisvuokralaista. Paljon yksityisyyttä, sekä isot yhteiset tilat (myös parveke)! Pykkikone, astianpesukone jne. täysin varusteltu asunto!

Vuokraan huonetta väliaikaisesti, lähtien nyt muutamasta viikosta mahdollisesti sovittavaksi ajaksi, esim koko syksyksi.

1kk = 700¤
2 viikkoa = 400¤

Hintaan sisältyy kalustettu huone, kaikki laskut, sekä internet

Huonetta ja asuntoa voi tulla katsomaan, voin myös lähettää valokuvia. Huone on tunnelmallisesti sisustettu (iso sänky, sohva, sohvapöytä, pöytä,vaaterekki) jne.

Tiedustelut: alexandra.suomi9@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.