Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Töölö 2h + k + halli vehreällä poikkikadulla / halutessasi kalustettuna


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kateriina Kiivanen, 28. Elokuuta 2018. :

ASUNTO VOIDAAN VUOKRATA MYÖS KALUSTETTUNA

Kaunis korkeahuoneinen koti annetaan vuokralle aivan Töölöntorin tuntumassa vehreällä poikkikadulla. Tunnelmallisessa 1930-luvun jugend-talossa sijaitseva asunto on pintaremontoitu vuonna 2011. Syvät vanhaa henkeä huokuvat ikkunalaudat, moderni keittiö ja viehättävä eteishalli luovat asuntoon persoonallisen tunnelman. Makuuhuoneen ikkunat avautuvat sisäpihalle, kun taas olohuoneen ikkunasta pilkottaa näkymä Hesperianpuistoon asti.

Asunnon sijainti on loistava: rauhallinen katu sijaitsee Mannerheimintien ja Runeberginkadun välissä, joten kaikki junaradan länsipuolella kulkevat bussi- ja raitiovaunuyhteydet pysähtyvät talon lähipysäkeillä. Töölöntorilta löydät muun muassa viihtyisiä kahviloita, ruokakauppoja ja pikkuputiikkeja. Merenrantaan kävelee muutaman minuutin.

Ota yhteyttä ja sovi oma näyttösi! Asuntoa pääset katsomaan arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Muutto on mahdollinen syys-lokakuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan. Vuokrasopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ilman minimivuokra-aikaa. Asunto vuokrataan toiveesi mukaan joko tyhjänä tai osittain kalustettuna. Katto- ja seinävalaisimet sulautuvat hyvin paikoilleen, ja ne jäävätkin mielellään asuntoon.

Yhteydenotot numerosta 0407541734 tai sähköpostitse kateriina.kiivanen@gmail.com.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.