Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TRE: Hervannasta uusi 28 neliön yksiö 1.10. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Hoios, 11. Syyskuuta 2018. :

Pian valmistuva upea yksiö Hervannassa (os. Tietoraitti 10) etsii ensimmäistä asukastaan. Asunto on lähellä Hervannan monipuolisia palveluita. Sopii hyvin esimerkiksi Hervannassa opiskelevalle, TTY:lle matkaa reilu kilometri ja Poliisiammattikorkeakouluun 350 metriä. Tampereen teknillinen lukio ja Tredu vielä lähempänä. Duo:n kauppakeskus noin 800 metrin päässä.

Pinta-ala: 28 neliötä, 3. kerros

Asunnossa on laminaattilattia, astianpesukone sekä ranskalainen parveke. Kylpyhuoneessa tilaa pyykinpesukoneelle. Lisäksi asunnossa on 10/10 Mbps:n internetyhteys.

Vuokra on 570 euroa plus vesimaksuennakko 19 euroa kuukaudessa (tasaus kulutuksen mukaan). Takuu 2 kuukauden vuokraa vastaava summa, 1140 euroa. Asunnossa ei saa polttaa sisällä. Luottotiedot tarkistetaan.

Laita viestiä sähköpostiin missä kerrot itsestäsi, ja asunnon tarpeestasi, koska olet valmis muuttamaan ym.

teea.aman@hoios.fi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.