Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE - Puolet keskustakaksiosta Tampereen parhaalta paikalta 1.11. tai 1.12.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt HH, 25. Syyskuuta 2018. :

Alivuokraan puolet (oma huone + yhteiset tilat: keittiö ja wc) valoisasta, 63 m2 ydinkeskustan kaksiosta marras- ja/tai joulukuun ajaksi.

Asunto on viimeisen päälle siisti ja kaikki pinnat ja kalusteet on uusittu. Pohjaratkaisu sopii täydellisesti kimppa-asumiseen. Kaikki palvelut vieressä. Astianpesukone löytyy ja iso lasitettu parveke sisäpihalle. Kellarissa pieni häkkivarasto, saunatilat, pesutupa, kuntosali ja kerhohuone.

Vuokra on 490 e / kk, sisältäen veden. Sähkölasku puoliksi. Takuuvuokra 490 e marras-joulukuu, ja 300 e joulukuu. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Voit olla mies tai nainen, mutta olethan sosiaalinen ja siisti.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan! 044 9877097


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.