Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO/HENTTAA: vapaa huone yhteisössä 1.3. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riika Lindholm, 20. Tammikuuta 2019. :

Henttaan Sydän -yhteisöstä vapautuu huone 1.3. alkaen - tule osaksi mukavaa porukkaamme!

Kotimme on avara ja valoisa omakotitalo luonnonläheisellä alueella Espoon keskuspuiston metsien ja lenkkeilymaastojen äärellä. Meitä yhdistää kiinnostus maanläheiseen henkisyyteen ja koemme että yhteisöelämä on hieno mahdollisuus sekä kasvaa ihmisenä että jakaa ihan tavallista arkea samanhenkisten asukkaiden kanssa. Yhteisömme on täynnä elämää ja juttukaverin löytää aina, mutta myös omiin oloihinsa saa vetäytyä kun haluaa. Pidämme säännöllisesti asukaspiirejä, ja käytäntöihimme kuuluvat vähäpäihteisyys, yhteisten tilojen siisteys ja yörauhan kunnioitus.

Yhteisössämme asuu tällä hetkellä seitsemän aikuista ja kaksi alle 3-vuotiasta lasta. Aikuisten ikäjakauma on laaja, 25-60 vuotta, ja nyt vanhin meistä on muuttamassa pois. Joukkoamme täydentämään sopisikin siksi erityisen hyvin vähän vanhempi ihminen, mutta ikää tärkeämpää on se että uusi asukas on mukava tyyppi joka rakastaa yhteisöllisyyttä, kokee filosofiamme omakseen ja jolle lasten äänet ovat tervetullut ja positiivinen osa elämää. Uudelta asukkaalta toivomme joustavuutta ja kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, sekä halua levittää ympärilleen hyvää energiaa ja harmoniaa. Tällä hetkellä meille ei valitettavasti mahdu lisää kokoaikaisia lapsia, mutta esimerkiksi lastenlasten tai kummilasten vierailut olisivat oikein tervetullut lisä.

Vapautuva huone on kooltaan n. 12 m2 ja sijaitsee talon 3. kerroksessa missä on suurin osa muistakin makuuhuoneista. Oman huoneen lisäksi käytössä on yhteisinä tiloina iso olohuone, toimiva keittiö, sauna ja kylpyamme, wc ja suihku joka kerroksessa, kodinhoitohuone, varastotilaa ja oma piha. Lähimmät palvelut ovat kilometrin päässä Suurpellossa, ja vierestä kulkee 10 minuutissa bussi Matinkylään, josta pääsee metrolla Helsinkiin. Meillä on myös auto osittain yhteisessä käytössä.

Huoneen vuokra on 459 e/kk ja muut kulut 50-80 e/kk (takuuvuokra 2 kk). Valitettavasti meille ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos koet kutsun tulla tutustumaan meihin!

Yhteydenotot: henttaansydan(at)gmail.com

Henttaan Sydämen asukkaat

ps. Käy kurkkaamassa myös meistä viime syksynä tehty minidokumentti täältä: https://areena.yle.fi/1-50010672


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.