Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

NOKIA, heti vapaa remontoitu yksiö 33m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt lassi peltoniemi, 26. Tammikuuta 2019. :

https://www.tori.fi/pirkanmaa/Heti_vapaa_remontoitu_yksio_33m2_54121222.htm?ma=1

Annetaan vuokralle tilava ja valoisa kauttaaltaan remontoitu tyylikäs yksiö Nokian keskustan tuntumasta. Asunto on heti vapaa.

Huoneisto on kooltaan 33 neliötä ja siinä on kaksi vaatehuonetta. Keittiössä astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin. Keittiöön mahtuu mukavasti myös ruokapöytä. Iso olohuone, jossa alkovi sängylle.

Tilava wc/kylpyhuone, johon mahtuu isompikin pesukone. Kylpyhuone modernisoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2010.

Asunto sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella. Matkaa Nokian keskustaan on noin 2 kilometriä. S-market 300 metrin päässä. Taloyhtiöllä myös tolppapaikkoja.

Vuokrataan siistille vuokralaiselle, jolla luottotiedot kunnossa. Lemmikit neuvoteltavissa. Vuokra 495e/kk sisältäen kotivakuutuksen. Vesimaksu 20e/kk. Vuokratakuu 2kk.

Soita ja kysy lisätietoja!
0500 982479


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.