Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI/Aurinkolahti Huone ihanasta kolmiosta feat. 3 kissaa ja kämppis :)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kati, 05. Helmikuuta 2019. :

IN ENGLISH BELOW <3

Kämppis haussa huhtikuun alusta upeeseen, kimppa-asumiseen täydelliseen kolmioon Aurinkolahteen Katille ja kolmelle pöljälle kissalle! Koti sijaitsee ihan Vuosaaren metroaseman vieressä, tornitalon kupeessa, Aurinkolahden uimarantaan 800m ja Uutelaan ja muihin luontopaikkoihin kans kävelymatka.

17m2 huone on tosi valoisa ja siinä on reilusti kaappitilaa. Hyvin mahtuu sänkyä ja työpöytää ja kaikkee. Yhteisessä käytössä meillä on valtava avokeittiö/olohuone. Keittiössä astianpesukone (WHOAA!), kylppärissä pyykkikone. Talosta löytyy myös pyykkitupa ja saunavuoro on sunnuntaisin. Parveke on sisäpihalle ja on ihan mieletön kesähengauspaikka.

Sähkö, kotivakuutus, netti ja saunavuoro sisältyvät vuokraan. Takuuvuokra 1kk (tästä voidaan kyllä neuvotella). Tärkein kriteeri on että kämppis maksaa vuokran ajoissa.

Oon 35v kuvittaja/graafinen suunnittelija joka tekee töitä lähinnä himasta käsin. Tykkään kokata, hoitaa viherkasveja ja puuhata muutakin kotihommia. En sylje tuoppiin ja poltan tupakkaa. Toivoisin löytäväni sosiaalisen, rennon, ihanan kämppiksen joka myös ymmärtää omaa tilaa ja välillä rauhaa. Niin ja joka tykkää kissoista (tärkeä pointti tässä huushollissa :D). Mun kissat tulee toimeen pienten koirien kanssa joten nekään eivät ole poislaskettu tästä kombosta.

Ensisijaisesti etsin pidempiaikasta kämppistä mutta lyhyemmätkään pätkä esim. huhtikuun alusta kesän loppuun ei oo pois suljettu.

Pistä viestii jos innostut!!!

//////

Looking for a easygoing and relaxed roommate from April <3

The flat is beautiful, 2017 finished apartment located just 3 min walk from Vuosaari metrostation. Area is fairly peaceful, Aurinkolahti beach and Uutela forest is just 20 minute walk away.

The room is 17m2 with loads of closet space. In living room / kitchen is a huge one between our rooms, there is a dishwasher (perfect for roommate livin :D). I have a washing mashing in the bathroom, also there is a laundry room in the building. Sauna is on sundays.

Rent includes electricity, insurance, internet and sauna are included in the rent. Deposit 1 months rent (can be discussed).

I am a 35 yo illustrator and designer working from home. I enjoy cooking and other hygge stuff :D I do smoke and wont say no to a beer or two. I am looking for a roommate who is quite social but also understands peace and quiet. Also you really need to like cats for I have three of them.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.