Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, KALEVA 3h+kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Snella, 05. Helmikuuta 2019. :

Loistosijainnilla Teiskontiellä tarjolla vuokralle kolmio. Kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä keittiö.

Jykevässä, arvostetussa kivitalossa jossa naapureiden äänet eivät kuulu. 50 luvun talon tunnelmaa. Etsitään luotettavaa ja pitkäaikaista vuokralaista.

Erinomainen sijainti. Kävelymatka yliopistolle, tayssiin, tamkkiin ja alle kilometri rautatieasemalle. Hyvät lenkkimaastot ja Kalevan puistot aivan kotipihassa. Hyvä tarjonta myös ravintoloista ja lähikauppa auki 24h vuorokaudessa.

Soveltuu hyvin pienelle perheelle, pariskunnalle tai kimppakämpäksi.

Sopimus voimassa toistaiseksi tai kuten sovitaan. Vuokrapyynti 1100e/kk, mutta tarjouksia otetaan mieluusti vastaan. Hinta sisältää vuokran, valokuitunetin, veden kahdelle ja viikottaiset saunavuorot. Vapautuminen sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tiedustelut ja näytöt numerosta 0405052631.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.