Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere - kämppis kaksioon


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Iida, 25. Helmikuuta 2019. :

Tervehdys!
Etsin uutta kämppistä kaksioon etu-Kalevassa. Huoneen lisäksi käytössä eteiskomero, huoneeseen jäävä vaatekaappi, vinttikomero, pyörävarasto, yhteiset tilat perustarpeineen (keittiö, wc, pesukone, kahvinkeitin jne.). Neliöitä on yhteensä reilu 60 sisältäen oman huoneeni yhteydessä olevan lasitetun parvekkeen, vuokrattavassa huoneessa neliöitä 13.5 ja tuliterät tummanvihreät tapetit (boordit vielä laittamatta). Talon julkisivuremontti valmistui alkuvuodesta ja pihaa remontoidaan paraikaa. Rakennus on jo yli kuuskymppinen, mutta varsin tyydyttävässä kunnossa sekä taloyhtiönä hyvin rauhallinen. Asunnon pohjaratkaisu tarjoaa molemmille yksityisyyttä, sillä huoneet ovat vastakkaisissa päissä. Muuttaa voi 16.3., ajankohta on neuvoteltavissa.

Mainiot kulkuyhteydet sekä palvelut, puistot ja koulut lähellä. Itse olen 27-vuotias omissa oloissa viihtyvä opiskelija ja osa-aikatyöläinen. Arvostan yksityisyyttä ja rauhaa, mutta myös avoimuutta ja yhteistyötä.

Vuokra 325e/kk ellet etsi ns. kakkoskämppää esimerkiksi töiden tai opiskelujen takia; vuokra on neuvoteltavissa, mikäli asunto on vähemmällä käytöllä. Vesimaksu 20e/kk sekä sähkömaksu erikseen. Kahden kuun takuuvuokra, luottotietojen oltava kunnossa.

Laita tekstaria tai sähköpostia jos kiinnostuit niin järkätään näyttö. :-) Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.