Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Superiso ja kaunis huone Hakaniemestä maaliskuuksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Romy, 26. Helmikuuta 2019. :

2.3. Vapautuva super tilava n.30-35m2 huone kimppkämpässä, tunnelmallisessa Jugend-talossa vuokraan joko 200¤ viikkohintaan tai kuukaudeksi eli 2.4. Asti 600 eurolla! (hinta ja aika mahdollisesti neuvoteltavissa!) HUONE ON SIIS VUOKRATTAVISSA VÄLIAIKAISESTI JA VAI MAALISKUUKSI/huhtikuun alkuun!

Asunnosta löytyy kaikki mahdollinen mitä voi tarvita: pyykkikone, astianpesukone, kokkausvälineitä, tilantuntua ja yksityisyyttä!

Asunnossa on lisäksi 2 naispuolista kämppäkaveria! saa käydä katsomassa ja kerron lisää/lähetän kuvia pyynnöstä! Laskut sisältyvät hintaan!

Yhteydenotot vain tekstiviestitse +358402186881


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.