Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vuokrataan huone ESPOO / TAPIOLA


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sonja, 26. Helmikuuta 2019. :

Asunnon osoite on Sateentie 8, Espoon Tapiolassa. Kivenheiton päässä meren rannasta ja 5 min kävelymatkan päässä Tapiolan keskustasta, jossa lähin metropysäkki ja kaikki palvelut. Otaniemeen kävelee noin 20 minuutissa. Hyvät bussiyhteydet myös Länsiväylää pitkin. Rauhallinen ja siisti taloyhtiö.

Asunnossa on yhteensä 43,5 m2 (2 h+kk) ja vuokrattavana olisi toinen huone, joka on noin 12 m2 ja huoneen toisessa päädyssä on kiinteät vaatekaapit. Huoneeseen mahtuu mainiosti esim. sänky, kirjahylly ja kirjoituspöytä. Lattiat parkettia, valkoiset seinät, uudet väliovet. Molemmista huoneista on itsenäiset käynnit keittiöön ja eteiseen, josta pääsee WC/KPH:seen, joten liikkuminen toista asukkia häiritsemättä onnistuu!

 Asunnossa on kaksi vuotta sitten valmistunut perinteinen putkiremppa, joten kylpyhuone hohtaa vielä uutuuttaan.

Vuokraan kuuluu vesi ja sähkö normaalin kulutuksen mukaan. Vuokra on 450 euroa/kk. Kahden kuukauden vakuus. Asunto on vapaa 1.3. alkaen. Mahdollisuus vuokrata myös sähkölämmitysautopaikka (+20 euroa/kk).

Asunnon toinenkin huone on vapaa (noin 18 m2), joten jos sinulla on kaveri jonka kanssa haluat muuttaa, sekin käy. Isommasta huoneesta pitäisi tietysti saada vähän enemmän vuokraa :) Voin molemmille tehdä omat vuokrasopimukset. Tai jos haluat vuokrata koko asunnon itsellesi, niin ota yhteyttä.

Sähköpostilla voin lähettää kuvia ja lisätietoja saa tietysti kysellä!

sonja.77(at)hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.