Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Pasila, annetaan vuokralle huone


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katalina, 03. Maaliskuuta 2019. :

Vuokrataan huone Itä-Pasilasta! Toinen kämppiksistäni muuttaa pois, joten annamme vuokralle toisen 11m2 huoneista 1.4 alkaen.

Tarjolla kalustamaton n. 11 m2 kokoinen huone naispuoliselle alivuokralaiselle kolmen hengen solusta, eli sinä ja 2 rauhallista, mukavaa ja siistiä kämppistä.
Keittiö, kylpyhuone ja vaatehuone ovat yhteisessä käytössä, vuokrattava huone on pohjapiirrustuksen huone 1. Asunnossa käytössä pyykinpesukone sekä taloyhtiössä pesutupa.
399¤/kk, sisältää veden mutta sähkölasku jaetaan kolmen asukkaan kesken.
Takuuvuokra on yhden kuukauden vuokra.
Hyvä sijainti lähellä Pasilan asemaa, raitiovaunut 1, 7 ja 9 kävelyetäisyydellä samoin kuin Mäkelänkadun bussipysäkit.
Asuntoon on mahdollista muuttaa 1.4 alkaen. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä jotta voidaan sopia aika , jolloin pääsisit katsomaan asuntoa.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.