Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

OULU: 16 m2 huone sympaattisessa puutalokommuunissa 15.5.-31.8. 400¤/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt EKL, 04. Maaliskuuta 2019. :

huoneeseeni luotettavaa ja siistiä asukasta, joka pitää hyvää huolta niin asunnosta, kuin kämppisten yhteiselon viihtyisyydestä ja sujuvuudesta.

Vaaleanvihreä puutaloasunto on osa vuonna 1929 alunperin poliisien kesäkodiksi rakennettua sympaattista ja rauhallista pihapiiriä, jossa asuu pääasiassa lapsiperheitä. Yli 120-neliöisessä nelikerroksisessa puurivitaloasunnossamme asuu yhteensä viisi ihmistä, mutta kaksi heistä taitavat olla kesän muualla. Jaat asunnon kesällä siis ainakin kahden mukavan ja rehdin miespuolisen kämppiksen kanssa. Valoisa, 16-neliöinen huoneesi sijaitsee asunnon toisessa kerroksessa suuret ikkunat kaakkoon päin.

400¤/kk sisältää veden, sähkön ja wifin. Huone vuokrataan kalustettuna, eli varustukseen kuuluu 120 cm sänky, vaaterekki, ruokapöytä ja kolme tuolia, hyllykkö, komero, sohva ja viherkasvi. Muutoksista huoneen varusteluun voidaan neuvotella. Vuokralaisen tulee hankkia vuokrasuhteen ajaksi oma kotivakuutus, ja vuokravakuus 400¤ (1 kk vuokra) maksetaan ennen asuntoon muuttoa.

Yhteisiin tiloihin asunnossa lukeutuu tilava, hiljattain remontoitu iso keittiö, ruokailuhuone, kolme vessaa, kaksi suihkua, hulppeat saunatilat, kellarikerroksen oleskelutila sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu kodinhoitohuoneessa. Taloyhtiön sisäpihalla on lisäksi grillikatos. Asunnossamme siivous hoidetaan vuorotellen viikottain, jotta kaikilla on hyvä olla ja yhteiset tilat pääsevät oikeuksiinsa.

Jos kesä ihanasti narisevassa pastellipuutaloasunnossa herätti mielenkiinnon, lähetäthän itsestäsi lyhyen esittelyn tekstiviestitse Emmille numeroon 0407494272.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.