Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Upea loft rivitalokaksio Villilänniemestä vapaa 1.4 ->


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Joona N, 04. Maaliskuuta 2019. :

Vuokrataan todella tasokas ja uniikki Loft-tyyppinen rivitalon päätyasunto Villilänniemen rantamaisemista. Huonekorkeus ja tehokkaat tilaratkaisut tuovat huomattavasti lisää tilantuntua asuntoon. Alue on erittäin viihtyisä. Upeat lenkkipolut rannassa, venepaikka ja kaikki mukavuudet saavat varmasti olon kotoisaksi. Saunasta voi vaikka pulahtaa pyyhkeen kanssa uimaan vain 50m päässä sijaitsevalle hiekkarannalle. Asunnossa on pieni piha joka on aidattu ja osittain katettu valokatteella. Piha on terassilaattaa joten nurmikonleikkuusta ei tarvitse huolehtia.

Haen asuntoon pitkäaikaista vuokralaista joka hoitaa vuokrat sovitusti ja pitää tämän näyttävän asunnon kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan. Asunto on heti vapaa.

Vuokra on 820/kk + Vesimaksu 20/hlö. Autokatospaikka sisältyy vuokraan. Asunnossa on kaukolämpö, lämmitys kuuluu siis vuokraan. Vuokralaiselta edellytetään myös kotivakuutuksen ottamista asuntoon. Vuokravakuus 1-2kk.

KUVAT: https://drive.google.com/open?id=0BzfrXdGM3qe6NWNxbmR0Y1hoOEU

p.0400 796 554
Nieminenjo@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.