Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere, 52 m2, ydinkeskusta, vuokralle arkipäiviksi alk. 1.5.2019


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tarja, 05. Maaliskuuta 2019. :

Asutko vakituisesti jossakin muualla mutta vietät arkipäivät Tampereella työn vuoksi? Tässäpä sinulle mahtavalla sijainnilla huokea ja viihtyisä ma-pe -asunto, joka on vapaa 1.5.2019 alkaen!

Etsin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla sijaitsevaan viihtyisään kaksioon luotettavaa (ja mieluusti pidempiaikaista, mutta lyhyemmätkin vuokrasuhteet otan huomioon) arkivuokralaista. Itse vietän perheeni kanssa asunnossa viikonloput, mutta tarvittaessa myös sovittelen ja joustan niistä mahdollisuuksien mukaan.

Perustiedot: 52 m2, hissillisen talon toinen kerros, vuokra ma-pe -sopimuksella 400 ¤/kk. Asunto vuokrataan kalustettuna ja lisätietoja saat sähköpostitse.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.