Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki kalustettu huone 320 eur/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jouni Kemppainen, 15. Maaliskuuta 2019. :

Vuokrataan kalustettu huone kerrostalokaksiosta Helsingin Laajasalossa. Huoneen pinta-ala on n. 13m2 ja se on huoneiston makuuhuone. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö, nettiyhteys ja keittiön, kylpyhuoneen sekä kaikkien taloustavaroiden käyttöoikeus. Saunaan pääsee kaksi kertaa viikossa. Taloyhtiössä on pesutupa.

Laajasalo on rauhallista lapsiperhealuetta. Hyvät lenkkeily ja ulkoilualueet. Laajasalon liikuntapuisto n. 2km, uimaranta n. 1km, terveysasema 2km, kauppakeskus Saari (Yliskylä) 2,5 km.

Hyvät bussiyhteydet Herttoniemen metroasemalle. Bussit 84,85 ja 86. Bussi 84 kulkee aivan talon editse. Bussipysäkki myös kauppakeskus Saaren lähellä. Bussin ajoaika Herttoniemeen n. 10-12min.

Huoneistossa on tupakointikielto, koskee myös parveketta.

Jos kiinnostaa asuminen keskustan ulkopuolella, rauhallisessa lähiössä niin otapa rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää.

Yhteydenotot aluksi mieluummin sähköpostitse torin kautta. Kiitos.

T. Jone

041 729 6641


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.