Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki kalustettu huone 350 eur


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jouni Kemppainen, 25. Maaliskuuta 2019. :

Vuokrataan kalustettu huone kerrostalokaksiosta Helsingin Laajasalossa. Huoneen pinta-ala on n. 13m2 ja se on huoneiston makuuhuone. Vuokra 320 euroa/kk ja vuokravakuus 320 euroa. Vuokraan sisältyy vesi, sähkö, netti ja kylpyhuoneen, keittiön, parvekkeen ja kaikkien taloustavaroiden käyttöoikeus. Saunaan pääsee kaksi kertaa viikossa.

Laajasalo on rauhallista lapsiperhealuetta. Hyvät lenkkeily ja ulkoilualueet lähellä. Laajasalon liikuntapuisto n. 2,5km, uimaranta n. 1km, terveysasema n.2,5km, kauppakeskus Saari (Yliskylä) n.2km.

Hyvät bussiyhteydet Herttoniemeen. Bussit 84, 85 ja 86. Bussi 84 ajaa aivan talon editse ja pysäkki on myös kauppakeskus Saaren lähellä. Bussin ajoaika Herttoniemeen on n.10min.

Huoneistossa on tupakointikielto, koskee myös parveketta.

Huone on vapaana heti.

Jos kiinnostaa asuminen keskustan ulkopuolella, rauhallisessa lähiössä, niin otapa rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää.

Yhteydenotot aluksi mieluummin sähköpostilla.

041 729 6641

T. Jone


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.