Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE KALEVA HYVÄKUNTOINEN YKSIÖ


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katri, 28. Maaliskuuta 2019. :

Annetaan vuokralle 1.6.2019 alkaen (mahdollinen myös 15.5.2019 alkaen) kauniisti remontoitu ja toimiva yksiö Tampereen Kalevasta.

Asunnossa neliöt (24 m2) ovat hyvän pohjaratkaisun ansiosta tehokkaat ja toimivat. Asunto on hiljattain täydellisesti remontoitu vaalein ja harmonisin sävyin ja samassa yhteydessä myös keittokomeron kalusteet ja koneet on uusittu. Asunnon lattiat ovat tyylikästä laminaattia ja taloyhtiössä suoritetun putkiremontin yhteydessä iso kylpyhuone on myös remontoitu täysin. Kylpyhuoneessa on liitäntä ja tila pesukoneelle (myös 60 cm kone mahtuu), mutta taloyhtiöstä löytyy toki myös pesutupa. Asunnosta löytyy säilytyskomeroita ja huoneistoon kuuluu myös erillinen iso vinttikomero.

Asunnon sijaitsee rauhallisella Pellervonkadulla ja sieltä on kävelymatka mm. yliopistolle, ammattikorkeakoululle, kauppaoppilaitokselle ja keskustaankin matkaa on vain reilut pari kilometriä. Asunnon ikkunat avautuvat sisäpihalle, josta rauhalliset ja puistomaiset näkymät.

Vuokra on 540 euroa/kk + vesimaksu taloyhtiön veloituksen mukaan 25 euroa/hlö/kk. Vuokraan sisältyy taloyhtiön laajakaista. Vakuus 2kk (1130,00 euroa). Asukkaan luottotiedot tarkastetaan ja vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella.

Asunnossa ei saa tupakoida, mutta lemmikit sovittavissa. Asukkaaksi toivotaan pitkäaikaista vuokralaista.

Kuvia asunnosta löydät:
https://www.tori.fi/pirkanmaa/Hyvakuntoinen_yksio_Kalevassa_55854171.htm?ca=11&w=1


Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö:
Katri/ 0408204522


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.