Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE KALEVA KAUNIS YKSIÖ


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katri, 28. Maaliskuuta 2019. :

Annetaan vuokralle 1.5.2019 alkaen hyväkuntoinen ja vaaleansävyinen 7. kerroksen parvekkeellinen näköalayksiö Tampereen Kalevasta.

Asunnon koko 28,5 m2 ja sen pohjaratkaisu on hyvin tehokas ja toimiva. Asuinhuoneessa on parisängylle sopiva alkovi. Taloyhtiössä on vasta suoritettu laaja putkiremontti, minkä yhteydessä huoneiston kylpyhuone on remontoitu tasokkaaksi ja tyylikkääksi. Kylpyhuoneessa on liitäntä ja tila pesukoneelle, mutta taloyhtiöstä löytyy myös pesutupa. Remontin yhteydessä myös asunnon keittiö on uusittu vaalein sävyin. Asunnon eteisestä löytyy säilytyskomeroita ja huoneistoon kuuluu myös erillinen kellarikomero. Asunnon parvekkeelta on esteettömät näköalat aina Hervantaan asti.

Asunnolta sijaitsee Pellervonkadulla ja sieltä on kävelymatka mm. yliopistolle, ammattikorkeakoululle ja keskustaankin matkaa on vain reilut pari kilometriä.

Asunnon vuokra on 560 euroa/kk + vesimaksu kulutuksen (oma mittari) mukaan. Vedestä veloitetaan kuukausittainen ennakko (20 euroa/hlö/kk), mutta lopullinen vesimaksu perustuu mitattuun kulutukseen. Vuokraan sisältyy taloyhtiön laajakaista nopeudella 10/10 Mbit/s. Vakuus 2kk (1160,00 euroa). Luottotiedot tarkastetaan ja vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella.

Asunnossa ei saa tupakoida, mutta lemmikit on sovittavissa. Asukkaaksi toivotaan pitkäaikaista vuokralaista.

Kuvia asunnosta löydät:
https://www.tori.fi/pirkanmaa/Hyvakuntoinen_ja_kaunis_yksio_Kalevassa_55860582.htm?ca=11&w=1


Ole yhteydessä ja sovitaan näyttö:
Katri/ 0408204522


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.