Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI vapaa huone kimppakämpässä Töölössä 1.6. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Netta, 10. Huhtikuuta 2019. :

Asunto sijaitsee Töölöntorin lähistöllä Runeberginkadun äärellä.
Julkisilla pääsee suoraan niin keskustakampukselle, Kumpulaan, Meilahteen kuin Viikkiinkin. Asunnossa on noin 70 m² yhteistilaa, mm. iso keittiö ja paljon säilytyskomeroita. Valitettavasti eläimiä ei saa pitää.

Kämpän muut asukkaat ovat kauppatieteiden vaihto-opiskelija, oikeustieteen opiskelija sekä opintonsa päättänyt IT-duunari. Kaikki elelevät enimmäkseen omissa oloissaan, joten kämpässä on yleensä hyvin rauhallista.

Vapautumassa on noin 25 m² kokoinen huone. Huonekorkeus on 3 m, joten tilaa on vaikka parvelle.

Taloyhtiössä on sauna, tällä hetkellä siitä on varattu vuoro perjantai-iltaisin.

Huoneen vuokra (sisältäen vesimaksun 20 ¤/kk) on 489 ¤/kk. Lisäksi päälle tulee osuus sähköstä ja netistä, tällä hetkellä 20 ¤/kk.

Huone on vapautumassa kesäkuun alussa.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä pikaisesti esim. mailitse osoitteeseen netta.keskinen@gmail.com. Kerro hitunen itsestäsi ja anna puhelinnumerosi, niin sovitaan näyttöaika.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.