Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, Kruununhaka huone Suomen Valkonauhaliiton opiskelijakodista 1.5.2019


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Suomen Valkonauhaliitto, 18. Huhtikuuta 2019. :

HELSINKI, Kruununhaka huone Suomen Valkonauhaliiton opiskelijakodista 1.5.2019 alkaen.
Suomen Valkonauhaliiton ylläpitämä Valkonauhakoti sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Kodissa asuu viisi naisopiskelijaa kerrallaan, asukkailla on omat huoneet ja jaettu keittiö, wc sekä kylpyhuone. Kodista vapautuu huone (noin 20 m²) toukokuun alusta. Vuokra 384, 65 / kk + 1 kk:n vuokraa vastaava takuuvuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.
Edellytämme, että vuokralainen on päätoiminen opiskelija. Sopimus on määräaikainen max asumisaika 3 vuotta. (Kesäaikana määräaikainen vuokrasopimus mahdollinen myös esim. kesätyöntekijöille)Vuokralainen sitoutuu pitämään vuokra-ajallaan voimassa kotivakuutuksen, joka sisältää vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Vuokrahuoneistossa ei saa tupakoida, eikä nauttia päihteitä eikä pitää lemmikkieläimiä.
Asunnolta on loistavat kulkuyhteydet. Aivan viereen pääsee raitiovaunulla 7 sekä bussilla 16. Kaisaniemen/Varsapuistikon pysäkiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka ja Helsingin yliopiston metroasemalta noin 10 min.
Lisätietoja Suomen Valkonauhaliitto puh. (09) 135 1268 (arkisin klo 8:30-16).
www.suomenvalkonauhaliitto.fi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.