Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, kaksi huonetta kimppakämpästä Tehtaankadulla 1.7 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mari, 07. Toukokuuta 2019. :

Kimppakämpästämme Tehtaankadulta on vapautumassa kaksi erillistä huonetta 1.7 alkaen.
Huoneiden tarkemmat speksit ovat:
1. koko n. 20 m2 ja vuokra on 568,32 e/kk ja
2. koko n. 10 m2 (parven kanssa) ja vuokra 452,03 e/kk. Tähän huoneeseen muuttoajankohta on mahdollista sopia joustavasti heinä-, elo- tai syyskuun alkuun.

Sijainti on idyllinen ja rauhallinen, vain parin korttelin päässä Kaivopuiston rannasta ja kerrostalon ylimmässä kerroksessa.
Yhteisinä tiloina meillä on keittiö, kaksi vessaa ja suihkutila pesukoneineen. Kaikki asunnon kolme muuta asukasta (kaksi naista, yksi mies) ovat kolmenkympin molemmin puolin olevia työssäkäyviä iloisia ihmisiä, joiden kanssa on helppo tulla toimeen.

Jotta yhteiselomme jatkuu yhtä viihtyisänä, haemme joukkoomme kahta uutta hyvää tyyppiä. Positiivinen elämänasenne ja huumorintaju siis plussaa! Jos kiinnostuit ja etsit pidempiaikaista kotia, niin lähetäthän meille lisää tietoja itsestäsi meilitse: ullanlinna.penthouse@gmail.com. Huom. ei lemmikkejä. Luottotiedot tarkistetaan. Pyrimme tekemään asukasvalinnat mahdollisimman joutuisasti.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.