Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, kaunis yksiö Etelä-Haagasta heinäkuuksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Salla Talvikki, 07. Toukokuuta 2019. :

Jälleenvuokraan kauniin, valoisan yksiöni Etelä-Haagassa Ruusutarhantiellä 1.-31.7. Vuokra on 800 ¤, mihin sisältyy sähkö, vesi ja netti.

Asunto on pieni (24 m2), mutta ei tunnu pieneltä. Asunnossa on erillinen ikkunallinen keittiö, vastikään remontoitu kylpyhuone, pikkuinen lasitettu parveke ja valtavat ikkunat, joista voi katsella koivujen huminaa. Asunto vuokrataan täysin kalustettuna, ja myös esim. pyykinpesukone kuuluu varustukseen.

Keskustaan pääsee kätevästi ja nopeasti bussilla, kympin ratikalla tai vaikkapa (kaupunki)pyörällä. Ihan vieressä on puisto, ja luontoon ja merenkin äärelle pääsee muutenkin helposti. Lähellä sijaitsee myös Munkkivuoren ostari, jossa voi tehdä ruokaostokset ja kahvitella Fazerin kahvilassa.

Etstin siistiä, rauhallista ja luotettavaa vuokralaista, joka pitää asunnosta hellää huolta. Plussaa viherpeukalosta eli siitä, jos jaksat kaadella vettä kasveilleni silloin tällöin.

Asunnossa ei saa tupakoida eikä pitää lemmikkejä. Vuokralaisen tulee ottaa oma kotivakuutus vuokra-ajaksi, ja luottotietojen on oltava kunnossa. Vuokravakuus on 300 ¤.

Jos kiinnostuit, kerro itsestäsi hieman sähköpostitse: salla.talvikki@outlook.com

Täällä ihana kesäkoti odottaa! <3


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.