Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kalustettu yksiö Sörnäisissä 1.9. alkaen n. 10 kk:n ajaksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Reetta, 07. Heinäkuuta 2019. :

Heippa!

Olen lähdössä vuodeksi vaihtoon ja jälleenvuokraan vuokrayksiöni kalustettuna 1.9. alkaen noin 10 kk:n ajaksi siistille, luotettavalle ja mielellään tupakoimattomalle vuokralaiselle. Sopimuksen päättymisajankohta on neuvoteltavissa.

Yksiö on kooltaan 26m2, 1h+KK, ja sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä. Vuokra on 700eur/kk (sis. veden). Vuokravakuutena 2kk vuokra. Pesutupa ja pyörävarasto myös käytettävissä.

Vuokralaisen luottotietojen täytyy olla kunnossa, ja asunnossa ei sallita lemmikkejä eikä tupakointia. Kotivakuutus tietenkin vaaditaan. Lisätietoja ja kuvia pyydettäessä.

Jos kiinnostuit, nakkaa viestiä osoitteeseen:
reetta_n_@hotmail.com . Kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi ja omasta tilanteestasi.

Terkuin,
Reetta Niinimäki


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.