Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE kaksio keskustassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katri, 31. Heinäkuuta 2019. :

Annetaan vuokralle Tampereen keskustasta hyväkuntoinen kaksio 1.9.2019 alkaen.

Vuokrataan Hämeenpuistosta kaunis 2h+ avokeittiö+kph+ ranskalainen parveke (noin 40 m2). Asunto on remontoitu kauttaaltaan joitakin vuosia sitten vaalein sävyin. Keittiössä on vaaleat kaapistot ja tummat työtasot. Asunnon lattiapinnat ovat vaaleaa laminaattia (remontoitu kuvien ottamisen jälkeen). Kylpyhuone on remontoitu taloyhtiön putkiremontin yhteydessä ja sieltä löytyy liitäntä pesukoneelle. Säilytystiloina toimivat makuuhuoneen ja eteisen komerot sekä vintti- ja kellarikomero.

Asunto sijaitsee rauhallisesti taloyhtiön sisäpihan puolella 1. kerroksessa, mutta ei kuitenkaan katutasossa. Kaikki keskustan palvelut löytyvät aivan nurkan takaa ja myös mm. Pyynikin lenkkimaastot ovat lähellä.

Vuokra on 660,00 euroa/kk + vesimaksu taloyhtiön veloituksen mukaan (tällä hetkellä 22,00 euroa/hlö/kk). Vakuus 2 kk (1408,00 euroa).

Asukkaan luottotiedot tarkastetaan ja vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Asunnossa ei saa tupakoida ja asukkaaksi toivotaan pitkäaikaista vuokralaista. Sopimus on irtisanottavissa ensimmäistä kertaan yhden vuoden kuluttua sopimuksen allekirjoituspäivästä. Lemmikeistä on mahdollista sopia vuokranantajan kanssa.

Kuvia asunnosta löydät:
https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/tampere/15045078

Soita, niin sovitaan näyttö!
Puhelin: 040 8204522/ Katri


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.