Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kalustettu yksiö Kalliossa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Heikki Törmi, 16. Elokuuta 2019. :

Tilaisuus! Vuokrataan todella hyväpohjainen, korkeilla huoneilla, isolla kylpyhuoneella ja tilavalla parvella varustettu hyväkuntoinen asunto parhaiden liikenneyhteyksien varrella kauniissa funkistalossa. Sijainti on erittäin hyvä osoitteessa Hämeentie 34 Torkkelinmäen kupeessa. Asunto sijaitsee 6. kerroksessa (hissi on). Ikkunoista on rauhallinen näkymä isolle sisäpiha-alueelle, jossa on puita eikä taloa heti vastapäätä. Hiljaiseen asuntoon ei kantaudu liikenteen melu. Rapusta kantautuvat äänet pitää poissa taas äänieristysovi.

Korkeassa asunnossa (290 cm) on kätevä parvi, joka antaa lisää asumismukavuutta ja tilaa. Ison asunnon mukavuudet; astianpesukone ja kuivaava pyykinpesukone, joten ei tarvitse jonottaa vuoroja taloyhtiön pesuhuoneeseen. Lähin ratikkapysäkki vain n. 130 metrin päässä Hämeentiellä ja metro n. 200 metrin päässä.

Erinomainen taloyhtiö, jossa isot remontit tehty, joten pitkäaikaistakaan asumista ei mikään häiritse. Tämä koti on muuttovalmis ja vuokrataan ensisijaisesti kalustettuna. Vuokra 842,00¤/kk + vesi 18,00/hlö/kk. Ei tupakointia eikä kotieläimiä. Oma sähkösopimus ja kotivakuutus velvoitetaan ottamaan. 2 kk vuokratakuu. Luottotiedot tarkistetaan. Jos olet kiinnostunut asunnosta ilman kalusteita, niin ota yhteyttä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.