Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Upea uusi yksiö Tampereen Vuoreksessa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henrik Häggblom, 29. Syyskuuta 2019. :

Upea mahdollisuus päästä ensimmäiseksi asukkaaksi uuteen ja raikkaaseen vuokrakotiin. Vuoreksen Huippu valmistuu 10.10.2019 ja muuttamaan pääsee samana päivänä. Vuokrattavana on neljännen kerroksen asunto, jonka viimeistelyjälki on laadukasta ja lattiassa on upea parketti.

Asunnossa on tilava eteinen, johon avaruutta tuovat isot peiliovet. Keittiö on sijoitettu kätevästi seinustalle ja se on hyvin varusteltu. Keittiökalusteet ovat valkoiset ja tasot tammen väriset. Kodinkoneina on jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, liesikupu, kiertoilmauuni sekä astianpesukone. Keittiöön on saatu myös hyvin kaappitilaa.

Asunnosta löytyy mukava alkovi, johon saa hyvin sijoitettua vuoteen. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Tilava WC lattialämmityksellä sekä suihkunurkaus kääntyvällä lasiseinällä. Pesukoneliitäntä löytyy. Kokonaisuuden kruunaa upea, koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Ensimmäisestä kerroksessa on ulkoiluvälinevarasto, kurapiste sekä asuntokohtainen varastotila. Taloyhtiöllä on yhteiskäyttöpiha. Lähistöltä löytyy pari ruokakauppaa, pari ravintolaa, kahvila, Talossa on tilaustyönä tehty upea koko rakennuksen korkuinen seinämaalaus. Lähellä ovat useita ulkoilureittejä, koulu, päiväkodit sekä liikuntahalli. Lisäksi Vuoreksessa on erityisesti panostettu toimivaan kevyen liikenteen verkkoon.

Vuokranantaja arvostaa vuokralaisessa kykyä maksaa vuokra sovitusti ja pitää uudesta kodistaan hyvää huolta. Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti. Edes parveketupakointi ei ole sallittu. Landlord speaks English. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai vaikkapa WhatsApp-viestillä. Vuokra on 550 euroa, lisäksi asumisen kuluja tulee vesimaksusta 18eur/kk (jatkossa tasaus kulutuksen mukaan) sekä tietoliikennevastikkeesta 13 euk/kk jolla saa 100 Mg nettiyhteyden käyttöön. Kotivakuutus vastuuvakuutuksineen pitää olla voimassa. Ilmoituksessa olevat kuvat ovat rakennusaikaisia.

Henrik Häggblom henrik.haggblom@gmail.com 0407519027


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.